Slider
  • Hjem
  • Kurs/trening
  • Junior/elite >
  • Treningsfilosofi

Treningsfilosofi

IMG 5165 
Oslo Golfklubb har 200 juniorspillere i alderen 5-19 år i aktiv trening og konkurranse. Treningen er tilpasset den enkeltes alder og ambisjonsnivå. Det legges avgjørende vekt på idrettsglede gjennom et godt miljø. Den enkelte spiller skal motiveres til å sette og nå egne mål basert på sine ambisjoner. Formålet med treningsgruppene i Oslo Golfklubb er å gi mulighet for idrettsutøvelse på alle nivåer basert på anerkjente treningsprinsipper og høyt kvalifiserte trenere. Breddeidrett har en avgjørende plass, samtidig som det finnes et treningsmiljø som gir mulighet for spillere på toppnivå, nasjonalt og internasjonalt. Oslo Golfklubb har en målsetning om 50 prosent jenter i treningsgruppene. Oslo Golfklubbs treningsgrupper er inndelt etter alder og ambisjonsnivå. Det er nybegynnertrening for alle aldersnivåer. Som del av treningen arrangeres uhøytidelige turneringer og sosiale arrangementer for å skape idrettsglede og et godt utviklingsmiljø.

Tidsbegrenset medlemskap (TM)
Man må ikke være ordinært medlem i klubben for å delta i treningsgrupper. Som treningsdeltaker får man et tidsbegrenset medlemskap i klubben. Dette medlemskapet opphører når man ikke lenger deltar på trening eller kurs.

Oslo Golfklubbs treningsgrupper er inndelt etter alder, ambisjonsnivå og golfferdighet.

OGKjrstrukturbilde

 

Golfgøy For nybegynnere fra 5-12 år. Etter 2 års deltakelse (kan variere) tildeles klubbhandicap (hcp=54).

Birdies/Eagles 1-3, (7-12 år) For barn med noe golferfaring. Målet er å legge til rette for å utvikle grunnleggende golfferdigheter og golfglede for å nå maks potensial eller individuelle ambisjoner. Vanligvis deltar man i 2 år på hvert nivår.

Team OGK Girls og Boys (13-19 år) Gruppene er fortrinnsvis for juniorer i ungdomsskolealder/videregående skole og som ønsker å utvikle sine golfferdigheter men og vektlegger det sosiale.

Satsingsgrupper

Team utvikling (12 -15 år) Er for spillere (jenter og gutter) i barne- og ungdomsskole som har ambisjoner med sin golf. Her stilles det blant annet krav til egentrening og turneringsdeltagelse og golf prioriteres som hovedidrett. For å delta i denne gruppen stilles det krav til ferdighetsnivå.

Team Bogstad Junior Jenter og Gutter er for spillere i ungdomskolen og videregående alder som setter golf høyt på prioriteringslisten. Her blir kravene til deltagelse noe større og innholdet i treningen er sterkt preget av fokustrening.

Team Bogstad College er for spillere som går på College. Vårt mål her er å etablere et opplegg hvor spillere kan føle en nærhet til trenere og klubb hjemme i Norge gjennom kontakt av ulik karakter.

(Satsingsgruppene tas ut etter kriterier satt av trenerteamet)

pdfFor å lese om vår utviklingstrapp klikk her.

Idrettsavdelingen (ID).
Kontakt oss gjerne. For nærmere informasjon om klubbens treningstilbud for barn og unge send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: 
Hverdager 08-17
Golfland:
Mand.-torsd. 09-22
Fred. 09-20
Lørd./sønd.10-20
Pro Shop:
Se menyvalg Pro Shop
Spiseriet:
Se menyvalg "Spiseriet"
Driving range:
Stengt for sesongen


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08.00-17.00
Se menyvalg "Pro Shop"

Se menyvalg "Spiseriet"

Stengt for sesongen

Mand.-torsd.: 09.00-22.00
Fredag: 09.00-20.00
Lørd./sønd.: 10.00-20.00

Administrasjon:
Pro Shop:

Spiseriet:
Driving range:
Golfland:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider