Velkommen til Oslo Golfklubb

Golfland åpner mandag 24. oktober 2022

• Hverdager kl. 09.00 - 22.00
  • Lørdag/søndag kl. 10.00 - 20.00

PS! Hos oss er det enkel adkomst og gratis parkering.

22 51 05 60 - tastevalg 1

En stolt golfer på Bogstad reparerer sine og andres nedslagsmerker. Se videoen til høyre og se om du gjør det korrekt.

Logo Golf Lag NM 2022 forminsket1

Oslo Golfklubb skal i år stå vertskap for Lag NM. Mesterskapet finner sted fra 14.-16. juli. Deltagerne fordeler seg på 8 damelag og 14 herrelag. Banen holder meget god standard og med vårt nye klubbhus ligger alt til rette for at deltagere og gjester skal få en flott opplevelse her på Bogstad.

pdfKlikk her praktisk informasjon til spillere og lagledere.

Startlister og leaderboard

Lag NM Damer

Lag NM Herrer

Merk at det er livescore dag 1 og 2 hvert 9 hull. Dag 3 blir det løpende livescore for singlerundene som må sees i sammenheng med resultatene etter to dager.

Kom å se spillerne i aksjon!

Oslo Golfklubb håper at mange interesserte møter opp under mesterskapet for å oppleve noen spennende dager med golf på Norges høyeste nivå!

Onsdag 13. juli er det innspillsdag og første runde i mesterskapet starter kl. 09.00 torsdag 14. juli.

Oversikt over spillerunder:

Torsdag 14. juli:

Runde 1 start fra kl. 09.00, foursome
Runde 2 start fra kl. 14.00, four-ball

Fredag 15. juli:

Runde 3 fra kl. 09.00, foursome
Runde 4 fra kl. 14.00, four-ball

Lørdag 16. juli:

Runde 5 fra kl. 08.00, single

Premieutdeling finner sted på puttinggreenen foran klubbhuset så snart resultatlisten er klar etter siste runde.

Banen stengt

Klubben gjør oppmerksom på at banen er stengt for ordinært spill hele døgnet mens mesterskapet pågår.

Spiseriet åpent for alle

Spiseriet holder åpent for alle gjester.

Kontaktinformasjon

Turneringsleder, Christian Aronsen, 938 44 985, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi gleder oss til å ønske deltagerne hjertelig velkommen!

Bookingbildet på Bogstad blir raskt fylt opp. Klubben skal ha plass til medlemmer, medlemsgjest, samarbeidspartnere og greenfeespillere.

For å gi greenfeespillere en mulighet til å planlegge spill på Bogstad tidligere enn tre (3) dager før spill har klubben to (2) tilgjengelige flighter per dag som kan forhåndsreserveres. Det knytter seg noen bookingbetingelser ved benyttelse av denne muligheten.

Bestillingsregler:

Betalingsregler:

• Ved bestilt starttid sendes faktura per e-post.
  • Betales ikke faktura innen oppgitt betalingsfrist slettes starttidsreservasjonen.

Avbestillingsregler:

• Ved avbestilling tidligere enn én (1) måned før spill refunderes hele beløpet minus et behandlingsgebyr på kr 500 (uavhengig av antall spillere).
  • Ved avbestilling tidligere enn én (1) uke før spill refunderes 50 prosent av greenfeebeløpet.
  • Ved avbestilling mindre enn én (1) uke før spill refunderes ikke innbetalt greenfee.

Bestillingsregler:

Betalingsregler:

• Ved bestilt starttid sendes faktura per e-post.
  • Betales ikke faktura innen oppgitt betalingsfrist slettes starttidsreservasjonen uten varsel.

Avbestillingsregler:

Hverdager 08-17