Velkommen til Oslo Golfklubb

golf glede

Mange fant veien til terrassen etter spill.

Melding om sol og fortsatt sommervarme samlet onsdag denne uken 63 seniorgolfere til shotgun på Bogstad. Banen var i perfekt stand, greenene fremdeles raske med nok en gang utfordrende hullplasseringer.

TEKST: TORGRIM ROLFSEN

Noken gang fikk seniorene en dag med fint vær, gode baneforhold og resultater. Nesten alle samlet seg på terrassen etter spill til vaffel og kaffe – og til premieutdelingen.IMG 9308 forminsketFlotte baneforhold på Bogstad!

Nok en gang viste det seg at "de gamle er eldst".
Med 39 poeng var Tom Opsahl best av alle og vinner av klassen 75 år og eldre, med god avstand til nummer to Kaare Engebretsen. I klasse B, med eagle på hull 7, vant Trygve Sundbø med 38 poeng, tett fulgt av Bjørn Juvet med 37. Nykommer av året, Sigurd Gjermundson, ble utropt til vinner av klasse Klasse A, 50-65 år med 36 poeng, og fikk premie. Men den skulle Knut Arvid Johnsen ha mottatt; scorekortet hans viste 38 poeng. Premie venter ham. Sommerværet lokket også frem 3 golfere som spilte Upper Nine med Bjørn Bogerud som vinner.

Bogstads hull 3 er ikke lett å komme nærmest. Gunnar Skrautvol var 13 m fra hullet, mens Ole Mørch bare var 2,28 m fra hullet på 8nde. Richard Berggren tok hull 11, Skoghullet het det tidligere, med 3,15, og vannhullet, 16nde, ble vunnet av Knut Aulie med 2,88 m.

Terrassen var like innbydende som banen, mange ble sittende lenge og nyte ettermiddagen.

Til slutt et skår i gleden:
Med start på hull 1 kom min ball etter vel to timer opp til greenen på hull 10. Der reparerte jeg 5 – fem – tydelige og dype nedslagsmerker. Hvem kan forlate en green slik?

Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt