Ukentlig simulatorspill

De sosiale gruppene, Dame-, Senior Herre- og Herre gruppen, har faste spilletider i simulatorsenteret Golfland.

Generell informasjon for alle gruppene

Påmelding til ukentlig simulatorspill er i GolfBox. Påmeldingsfristen er innen mandagen før spill kl. 09.00. Prisen på kr 260,- per spiller betales ved påmelding. Påmelding er bindene.

Første mann til mølle gjelder, men gruppene forbeholder seg retten til å rullere slik at alle får spilt dersom etterspørselen overstiger kapasiteten.

Både aktive og passive medlemmer kan delta i gruppenes seriespill.

Mer informasjon som de ukentlige rundenes spilleform, utslagssted, baner ol. finner du i GolfBox.

Når du skal spille på simulatorene i Golfland må du benytte TrackMan-appen. Dette gjøres om du skal delta i seriespillet. Klikk på linken nedenfor og last ned appen på din mobiltelefon. Når det er gjort kan du logge deg inn raskt og enkelt på simulatoren med en QR kode. Du vil også få tilgang til statistikk fra spilte runder og trening. Ønsker du hjelp til å installere appen oppfordrer vi deg til å møte opp en halvtime i forveien.
Klikk her for å laste ned TrackMan-appen

Damegruppen - for alle damer i klubben fra og med 22 år og oppover

Damegruppen arrangerer seriespill i Golfland tirsdag kl. 11.00 - 14.00 og onsdager kl. 18.00-21.00.
Kontaktpunkt: leder i Damekomiteen, Ellen Juel, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Herregruppen - for alle herrene i klubben fra og med 22 år og oppover

Herregruppens seriespill finer sted på tirsdager kl. 19.00-22.00.
Kontaktpunkt:leder i Herrekomiteen, Thor Jusnes, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Senior Herrer - for alle herrrer som fyller 50 år i inneværende år og oppover

Senior Herrer spiller på onsdager kl. 09.00-12.00.
Kontaktpunkt: leder i Seniorkomiteen, Torgeir Lund, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Administrasjon: Hverdager 08.00-17.00
Pro Shop: Mand-fred:10-16, lørd:10-14