Gi gave til nytt klubbhus før årsskiftet og få skattefradrag!

Kjære medlemmer, samarbeidspartnere og andre venner av Oslo Golfklubb.

Ekstraordinært årsmøte i Oslo Golfklubb har med stort flertall vedtatt at vi skal bygge nytt klubbhus på Bogstad. Det nye klubbhuset vil gi helårs treningsmuligheter og bidra til et godt klubbmiljø for medlemmer i alle aldre.

Klubbhuset finansieres bl.a. gjennom banklån, støttelån fra medlemmer og samarbeidspartnere, og offentlig støtte. Femten personer har bekreftet støttelån på til sammen 17 millioner kroner, og vi håper at enda flere finner å kunne bidra på denne måten. I tillegg håper vi at medlemmer og venner av Oslo Golfklubb kan tenke seg å gi økonomiske gaver som vil bidra til finansiering av det nye klubbhuset.

Oslo Golfklubb er medlem av Norges Idrettsforbund (NIF). Alle som gir gaver til medlemsklubber i NIF er berettiget til å få fradrag i inntekten på lik linje med gaver til ulike veldedige formål, og etter samme prinsipp som for renteutgifter på lån. Maksimalt årlig beløp som gir rett til skattereduksjon er 40.000 kroner pr skatteyter, men det er selvfølgelig anledning til å gi bidrag også utover dette beløpet.

Klubben setter stor pris på donasjoner, store som små. Aller monner drar! Fyll ut feltene til høyre på denne siden – trykk send og du vil komme til betalingen. Velg betalingsmåte (Pay pal eller kort) og fyll inn informasjonen.

Har du spørsmål, kontakt administrasjonen ved daglig leder Niels Vik på telefon 900 79000 eller Suzanne von Barner på 22 51 05 68.

Oslo Golfklubb

Donasjon til nytt klubbhus

Navn(*)
Vennligst fyll ut navn

E-post(*)
Vennligst fyll ut en gyldig e-postadresse

Fødselsnummer (11 siffer)(*)
fødselsnummer 11 siffer er obligatorisk

Fødselsnummer er obligatorisk grunnet innrapportering til myndighetene ifm skattefradrag

Beløp(*)
Invalid Input

Fyll ut ønsket beløp. (Minimum NOK 500 for skattefradrag). Ikke noe maks beløp, men man får fradrag for maksimalt NOK 40.000.

Administrasjon: Hverdager 08.30-17.00
Pro Shop: Alle dager 08.00-19.00